29.03.2012
Првоаприлска забава со Чунга Лунга
25.12.2011
Новогодишна хуманитарна акција на Чунга Лунга
19.09.2011
Американците џвакаат "Чунга Лунга"
23.08.2011
Детски фестивал "Чунга Лунга"
04.07.2013
Гуми за џвакање Меџик стикис и албум со сликички

Ребрендирани вкусни гуми за џвакање во облик на магични стапчиња кои ја потхрануваат вашата имагинација - Меџик стикис. Џвакајте, уживајте и собирајте сликички за новиот Магичен албум. Албумот содржи 50 сликички кои во различни варијанти може да ви се паднат со секое купено пакетче од 10 гуми за џвакање. Албумот можете да го добиете со 5 купени кутивчиња во продавниците ширум нашата земја. За најбрзите колектори следува вкусна Чунга Лунга награда.