Гуми за џвакање Меџик стикис и албум со сликички
04.07.2013

Ребрендирани вкусни гуми за џвакање во облик на магични стапчиња кои ја потхрануваат вашата имагинација - Меџик стикис. Џвакајте, уживајте и собирајте сликички за новиот Магичен албум. Албумот содржи 50 сликички кои во различни варијанти може да ви се паднат со секое купено пакетче од 10 гуми за џвакање. Албумот можете да го добиете со 5 купени кутивчиња во продавниците ширум нашата земја. За најбрзите колектори следува вкусна Чунга Лунга награда.